Uutta Suomessa

Kun otat Oikotie Autojen kautta yhteyttä kauppiaaseen tai yksityiseen myyjään, saat sähköpostiisi kattavan tietopaketin kyseisestä autosta. Paketti sisältää mm. tiedot:

  • Auton alkuperä (Suomi / tuotu ulkomailta)
  • Tullin tilastoihin perustuva hinta
  • Euroopan katsastuskonttoreiden raportoimat yleisimmät viat

sekä paljon muuta.

Ottaessasi myyjään yhteyttä saat Oikotieltä kattavan lisätietopaketin tästä autosta

Paketti sisältää mm. tiedot:

  • Auton alkuperä (Suomi / tuotu ulkomailta)
  • Tullin tilastoihin perustuva hinta
  • Euroopan katsastuskonttoreiden raportoimat yleisimmät viat

sekä paljon muuta.

Volkswagen Touran

Volkswagen Touran

Hintatietoja

50000km keskihinta 20 057 €

Uudet alkaen 29 415 €

Vaihda malli

Volkswagen Touran uutiset ja koeajot

Volkswagen Touran 2.0 TDI Trendline

Julkaistu

Tutustumisajossa oli Touran-sarjan tehokkain malli, 2.0 Trendline TDI diesel, hinta 35800 euroa, lisävarusteena 7-paikkaisuus, lisähinta 1160 euroa, yhteensä 36960 euroa. Kiitosta ansaitsevat moottorin sitkeys, suorituskyky ja taloudellisuus, ajettavuus, sisätilat, tavaratilat 2-5 henkilön kuormalla, muunneltavuus, säilytystilat, vakiona oleva ESP-ajonvakautusjärjestelmä ja hyvä kokonaisuus. Moitetta saavat dieselmallin lisähinta, rengasmelu karkealla tiellä sekä pieni tavaratila seitsemän henkilön kuormalla. Touran-mallistossa on kahdeksan vaihtoehtoa. Korimalli on viisiovinen tila-auto. Bensiinikone on 1.6 suorasuihku (85 kW). Dieseleitä on kaksi, 1.9 TDI (74 kW) ja tutustumisajossa ollut, ärhäkkä 2.0 TDI (100 kW). Molemmissa on suoraruiskutus pumppusuuttimin. Perusmalli on 1.6 FSI Firstline (85 kW), hinta 28760 euroa. Edullisin Touran diesel on 1.9 Firstline (74 kW) 31420 euroa. Varustetasoja on kolme, Firstline, Trendline ja Highline. Firstline-perusvarustelua ei saa 2.0 dieseliin. Touran on vakiona viisipaikkainen. Taakse on saatavana kaksi lisäistuinta, jotka tekevät Touranista seitsenpaikkaisen lisähintaan 1160 euroa. Touran valmistetaan Saksassa. Toimituskulut pääkaupunkiseudulla ovat 550 euroa. Takuuaika on kaksi vuotta ilman kilometrirajoitusta. Huoltoväli on 15000-50000 kilometrä tai kaksi vuotta.

Lue lisää
Katso kaikki Volkswagen koeajot

Volkswagen Touran Tyyppiviat

Eri automalleissa on kullekin mallille tyypillisiä vikoja. Oikotie on kerännyt tyyppiviat yhteen paikkaan. Valitse malli, jonka tyyppiviat haluat tarkistaa.